Ko Snapchat nozīmē citi Snapchatters? — 2021

Vai nesen savos stāstu skatos redzējāt citus Snapchatters?

Ja jūs to darītu, jums varētu rasties jautājums ko nozīmē termins.

Daudzi Snapchat lietotāji jau iepriekš savos stāstu skatos ir redzējuši terminu Citi Snapchatters, un tas var būt diezgan mulsinoši.

Tas ir tāpēc, ka Snapchat nekādu informāciju nesniedza par šo terminu, tāpēc jūs, iespējams, nezināt, ko tas nozīmē.

Šis termins nekur nav atrodams Snapchat atbalsta vietnē, tāpēc arī tur nav informācijas.

Vai tas nozīmē, ka šī persona ir atmetusi draugus ar jums vai Snapchat?

Vai arī tas nozīmē, ka esat bloķēts?

Šis raksts atbildēs uz šiem pāris jautājumiem un citiem.

  1. Ko Snapchat nozīmē citi Snapchatters?
  2. Kāpēc ir rakstīts Citi Snapchatters, bet jūs joprojām esat draugi?
  3. Secinājums

Ko Snapchat nozīmē citi Snapchatters?

Citi Snapchatters nozīmē, ka jūs vai nu nepievienojāt šos lietotājus, viņi noņēma jūs kā draugu vai bloķēja jūs pakalpojumā Snapchat.

Lietotāji sadaļā Citi Snapchatters nozīmē, ka jūs viņus nepievienojāt, viņi jūs noņēma vai bloķēja.

Citiem vārdiem sakot, šis termins nozīmē, ka jūs vairs neesat draugs ar lietotāju pakalpojumā Snapchat.

No otras puses, iepriekšējie skatītāji Citi Snapchatters ir kopīgi draugi.

Pieņemsim, ka esat pievienojis kādu kā draugu un viņš ir pievienojis jūs arī.

Pēc tam jūs ievietojāt stāstu savā Snapchat stāstā.

Pēc tam šī persona skatīja jūsu stāstu tūlīt pēc tam, kad esat to publicējis.

Viņu lietotājvārds tiks parādīts jūsu stāstu skatītāju sarakstā.

Tomēr, ja viņi to nolēma noņemt jūs no drauga vai bloķēt jūs , viņu persona tiks parādīta sadaļā Citi Snapchatters.

Ja šī persona jūs atkal pievienos, tā tiks rādīta kā parasts skatītājs.

Sīkāk apskatīsim katru no iemesliem.

1. Snapchatters, kurus neesat pievienojis

Sveiki! Tie ir Snapchatters, kurus jūs neesat pievienojis?

- Snapchat atbalsts (@snapchatsupport) 2017. gada 8. marts

Ja jūs nevienu nepievienoja atpakaļ Snapchat un viņi skatīja jūsu stāstu, tie tiks parādīti sadaļā Citi Snapchatters.

No otras puses, jūsu pievienotās personas (un kuras arī jūs pievienoja) tiks rādītas parastajos stāstu skatītājos.

Kad stāstu skatītājos redzat citus Snapchatters, viens no iemesliem ir tas, ka jūs šos lietotājus nepievienojāt atpakaļ.

Kāds lietotājs tviterī ierakstīja, ko nozīmē citi tūlītēji pļāpātāji stāstu skatījumos, atzīmējot Snapchat atbalstu 2017. gadā.

Snapchat skaidri norādīja, ka citi Snapchatters ir Snapchatters, kurus jūs neesat pievienojis.

Es pierādīju šo teoriju, izmantojot sekundāro kontu, lai pievienotu savu galveno kontu.

Pēc tam es ievietoju stāstu savā galvenajā kontā un noskatījos to, izmantojot savu sekundāro kontu.

Kad es pārbaudīju sava galvenā konta stāstu skatītājus, mans sekundārais konts tika norādīts sadaļā Citi Snapchatters.

Līdz ar to šis apstiprina teoriju citi Snapchatter lietotāji, kurus neesat pievienojis atpakaļ pakalpojumā Snapchat.

2. Viņi tevi noņēma

Otrkārt, citiem Snapchatters lietotājiem varētu būt noņēma jūs kā draugu vietnē Snapchat.

Ja kāds noņēma jūs kā draugu pakalpojumā Snapchat, tas tiks parādīts jūsu stāstu skatītāju sadaļā Citi Snapchatters.

Ja kāds jūs noņems no drauga Snapchat, viņš to darīs vairs nav sarakstā zem jūsu parastajiem stāstu skatītājiem.

Pieņemsim, ka esat pievienojis kādu pakalpojumā Snapchat, un viņš jūs pievienoja.

Ja persona ir skatījusies jūsu stāstu, viņi būs jūsu parasto stāstu skatītāju vidū.

Tomēr, ja viņi jūs noņems no drauga, viņi to arī izdarīs pārvietots sadaļā Citi Snapchatters.

Varat pārliecināties, ka viņi ir noņēmuši jūs no drauga, apskatot jūsu tērzēšanas sarakstu.

Ja tērzēšanas sarakstā zem personas vārda redzat pelēku bultiņu vai statusu Gaida, tas nozīmē, ka šī persona jūs noņēma no drauga.

Tādējādi, ja viņi ir noņēmuši jūs no drauga, tie tiks parādīti jūsu stāstu skatītāju sadaļā Citi Snapchatters.

3. Jūs esat bloķēts

Visbeidzot, lietotāji sadaļā Citi Snapchatters varētu būt tāpēc viņi jūs ir bloķējuši vietnē Snapchat.

Ja kāds skatās jūsu stāstu pakalpojumā Snapchat un pēc tam jūs bloķē, tas tiks rādīts jūsu stāstu skatītāju sadaļā Citi Snapchatters.

Ja kāds jūs bloķēja pakalpojumā Snapchat, tas vairs netiks rādīts jūsu parasto stāstu skatītāju sarakstā.

Tā vietā tie tiks rādīti sadaļā Citi Snapchatters.

Tāpat kā pirmajā sadaļā, Es pārbaudīju šo teoriju ārā arī.

Lūk, kā noritēja pārbaude:

  1. Es izmantoju galveno kontu, sekundāro kontu un pievienoju viens otru kā draugus.
  2. Manā galvenajā kontā tika ievietots stāsts, un es to skatījos, izmantojot savu sekundāro kontu.
  3. Pārbaudot stāstu skatītājus, sekundārais konts tika norādīts kā parasts stāstu skatītājs.
  4. Pēc tam, izmantojot sekundāro kontu, es bloķēju galveno kontu.
  5. Visbeidzot, es turpināju pārbaudīt stāstu skatītājus savā galvenajā kontā, un sekundārais konts tika norādīts sadaļā Citi Snapchatters.

Šis tests pierāda, ka tad, kad kāds jūs bloķēja pakalpojumā Snapchat, tas jūsu stāstu skatītājos tiks norādīts sadaļā Citi Snapchatters.

Tomēr personai ir jābūt skatījusies jūsu stāstu pirms jūs bloķējat.

Pretējā gadījumā viņi to nevarēs redzēt.

Tādējādi šī persona, iespējams, ir bloķējusi jūs pakalpojumā Snapchat, jo viņai, iespējams, nepatika stāsts, ko nesen ievietojāt vietnē Snapchat.

Kāpēc ir rakstīts Citi Snapchatters, bet jūs joprojām esat draugi?

Ja ir rakstīts Citi Snapchatters, bet jūs joprojām esat draugi, šī persona varētu būt jūs bloķējis vietnē Snapchat.

Ja Snapchat saka Citi Snapchatters, bet jūs domājat, ka joprojām esat šīs personas draugs, iespējams, viņi jūs ir bloķējuši pakalpojumā Snapchat.

Pretējā gadījumā viņi, iespējams, ir tikko noņēmuši jūs no drauga, bet jūs par to nezināt.

Tur ir trīs veidi lai apstiprinātu, vai kāds jūs ir bloķējis pakalpojumā Snapchat.

Pirmkārt, šī persona jūsu stāstu skatītājos tiks parādīta sadaļā Citi Snapchatters.

Ja turpmāk publicēsit stāstu, tie vairs netiks rādīti jūsu stāstu skatītāju sarakstā.

Tas ir tāpēc, ka persona, kas ir bloķējusi jūs pakalpojumā Snapchat, slēps jūsu profilu.

To sakot, viņi nevarēs lai vairs redzētu jūsu stāstus.

Otrkārt, ja tērzēšanas sarakstā zem kāda lietotāja redzat pelēku bultiņu, tas nozīmē, ka šī persona, iespējams, ir noņēmusi jūs no drauga.

Visbeidzot, statuss Gaida nozīmē, ka persona ir noņēmusi arī jūs kā draugu.

UZ pelēka bultiņa un statuss Gaida var arī nozīmēt, ka persona ir bloķējusi jūs pakalpojumā Snapchat.